Workshops over Big data, opvallen en promotie met gamification

De grootste carrièrebeurs in het najaar staat weer voor de deur. Volgende week zijn De Nederlandse Carrièredagen in Utrecht. Dat betekent netwerken, promotie en heel veel workshops. als je de website bekijkt zie je meer dan 55 workshops waar je meer leert over optimaliseren van de carrière. Voor communicatiekundigen zijn er ook een aantal workshops die wellicht interessant zijn. Deze zijn als volg:

Vrijdag 25 november: 

  • Een kijkje in de wereld van Big data analytics en Ai.
    Het is zo belangrijk in onze huidige samenleving: Big-data. Het vertelt ons hoe we succesvol kunnen marketen en waar kansen op ons liggen te wachten.
  • 11:45 – 12:45, zaal 2 | Gamification.
    Hoe kan je jouw bedrijf (of jezelf) promoten middels games (dus niet hoe je een game in de markt zet). Games helpen met teambuilding en om mensen op speelse wijze te informeren. Hoe kan je hiermee aandacht vragen voor jouw onderwerpen?
  • 13:00 – 14:00, zaal 1 | Snelle carrièremakers.
    Een presentatie door jonge snelle carrièremakers over de beslissingen die tot hun succes geleid hebben.

workshop_discussie

Zaterdag 26 november:

Zoals je ziet is er een hoop te doen. Niet alle workshops zijn misschien even relevant, maar er is op beide dagen genoeg kennis te vergaren om met vernieuwde energie een boost aan je carrière te geven. Ik ben vrijdag (misschien zaterdag) zelf aanwezig, misschien zie ik jou bij een van deze workshops.